CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, March 24, 2011

miss him so badly :(

susa kan kalau da bercinta ni
tak contact sehari pon da rase mcm setahun
time tu mula la rase cam nak wat scene dlm drama jek
dok sorang-sorang kat tepi sudut
dari tak penah-penah tgk bintang , tetibe dok kat tingkap tgk bintang (bia langit mendung pon)
paling teruk skali ,
senyum sorang-sorang pastu tetibe nangis 'N' keluar plak air mata segelen.. ape kes ???

ni kalau doktor nmpk ni , mau die tahan masok wad sakit jiwa.. hhuhuhu..

tu la yg terjadi pada aku ari ni
sebelum-sebelum ni aku x penah pon x cntact cik abg aku 2
dlm masa sehari , mesti aku ade mesej die
tp hari ni ????
aku x wat pon mcm tu
phone aku pon tetibe jd silent mode
satu haram msg pon xde
so frustrating~

mesti korang tertanya-tanya

kenapa ???
mengapa ???
bagaimana ????

kan..kan..kan ????


jawapan die ialah :
da dua hari aku tak reload kredit phone aku tu
thats why la aku tak contact die da
sbb ape ???
sbbnye mudah jek
sbb aku tak de 'money'
jgn kan nk topup , nk mkn pon aku kene korek tabung mickey mouse aku tu dulu
sadis sungguh

oleh itu , aku telah mmbuat keputusan utk tak nak topup smpai la duit aku tetibe jd banyak
: kpd cik abg ku , sori sgt-sgt . I trpksa menghilangkan diri wat seketika . nnt bile I da topup , I contact You k , tu pon kalau I rajin la . hukhukhuk




kalau la aku ada banyak duit cam kat ats ni kan bezzzz
macam-macam aku bole beli
terutama sekali
komik

hahahaha

mmg penuh satu almari aku penuhkan dgn komik-komik tersebut.. oppssss lari topik plak..
ahaksss


p/s : aku rase aku sorg jek yg xde kdt skang ni . tp npe die pon x cntact aku ???? penyedut hampagas tol...


No comments: