CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, March 27, 2011

Jadi Model Payung Terjun

tak sangka aku stil brpeluang utk online
baru jek aku wat party farewell utk blog aku ni
kuikuikui

tapi......
tu semua tak penting
apa yg penting ????
cite aku kat bwh ni.........


aku nk story satu benda ni
td , secara tibe-tibe ade sorg mamat ni ajak aku jd model amek gmba ngn die
wahhhhhhhhh
aku rse cam fofular plak td

venue : di taman permainan
theme : lovely couple

cam tak kene jek aku rase
tp tu la yg terjadi

ade ke patot amek gmba ala-ala lovely kapel ,
skali background taman permainan ????
tak romantik langsung

alasan si photographer
"ok la tu , nmpak cam kanak-kanak ribena sket'

motif ?????

aku pon on jela kan
memandangkan org tu beriya-iya mengajak aku
bagaikan aku ni seorang VVVVVVIP

yg member-member aku ni plak buat spekulasi sendiri ckp laki tu minat kat aku
perggghhhhhh
tetibe aku jd syok sendiri plak
pdahal laki tu tak de niat pon
kehkehkeh


kan da malu sendiri gitu



tp agak berpuas hati gak la jadi model secara tiba-tiba ni
sbb gmba yg terhasil tu mmg chantek
baru la aku tau, aku ni chantek jugak rupa-rupanya
oppppssssss
(terpaksa puji diri sendiri)

pengalaman menjadi model mmg satu pengalaman yg tak leh dilupakan
agak menyeronokkan walaupun letih :)



p/s : pasni leh wat part time jd model :)

No comments: