CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, December 22, 2011

aku tergoda. sial!

yeay! setelah berapa bulan aku merantau, akhirnya dapat juga aku balik esok.
mood : mestilah happy. tapi ada juga yang tak happy. apa dia??? meh aku story.

kisah bermula,
setelah berapa dekad aku duduk dekat rumah sewa aku tu, semalam baru aku tau jiran aku ada kucing comel. celaka betul. kucing idaman aku tu sial. errrrr, behave hanisah hussin.
serius aku cakap, bulu dia memang lawa. the grey one. perghhhh.. tergoda aku tengok kemachoan kucing tu.
dan lagi best, pandai pula kucing tu goda aku. macam tau-tau je yang aku ni cepat tergoda. huhu.
mak!!! nak kucing tu.
kalau aku ikutkan hawa nafsu aku ni, nak aje aku curi bawak balik raub, apa aku kisah.. huuhuu.
tapi sejak dua menjak ni, aku dah start nak berubah jadi baik, so.. aku lupakan aje hawa nafsu aku tu.
tapi sampai sekarang terbayang-bayang kucing tu.
wahhhhhh.. apa nak buat???
tak sabar siot nak kerja. aku nak kumpul duit banyak-banyak pastu aku nak beli kucing macam tu.
tak kira, nak juga. huh!
errrr.. tapi macam poyo la pula kumpul duit banyak-banyak just utk beli kucing. errrr.. cat-holic ke apa aku ni? tapi kucing yang berlambak kat rumah tu, aku buat tak tau je dengan diorang.
ok, aku tau aku biased.
siapa suruh diorang tak manja-manja dengan aku?
asal nampak aku aje, mesti diorang nak bahan kaki aku. nasib baik aku ni baik, kalau tak, dah lama dah makan kaki aku.
hahahahha. bangang!


okay. that cat exactly looks like this. macho gila kan???
jelezzzzzz =.=

No comments: